Recept uit Eten en zo:
Spiesen met cognac-kippenlevers en spek
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, kippenlevers, laurier, olijfolie, ontbijtspek, peper, rode paprika, rode ui, tijm en zout
- Soort:
- vlees / barbecue/grill / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kippenlever, knoflook, laurier, laurierblad, madeira, nootmuskaat, olie, olijfolie, ontbijtspek, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, salie, sjalot, spek, truffel, ui, varkenslever, water, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten en zo:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Home made:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept van Okoko recepten: