Recept uit Koken voor elke dag:
Mosselen met room
- Ingrediënten:
- eierdooiers, knoflook, laurier, mosselen, peper, peterselie, room, selder, tijm, uien, witte wijn en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladerdeeg, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, slagroom, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch: