Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Patesserie:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken: