Diner / hoofdgerecht uit Lange tafels:
Gevulde zalmfilet van de bakplaat
- Ingrediënten:
- citroen, grof zeezout, halfvolle creme fraiche, italiaanse kruiden, knoflook, krielaardappelen, olijfolie, rucola, sjalot en zalmfilet
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dille, droge witte wijn, ei, eidooier, eiwit, gerookte zalm, knoflook, melk, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, tomaat, ui, vis, visbouillon, water, witte wijn |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lange tafels:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers: