Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Op een kant gebakken zalm met tomaat
- Ingrediënten:
- boter, dille, knoflook, olie, peper, sjalot, vleestomaat, zalmfilet en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, gerookte zalm, kerstomaat, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, saffraan, tijm, tomatenpuree, ui, visbouillon, water, witte wijn, wortel, zalmfilet, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van KeukenLiefde: