237 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbleekselderijbloembotercitroencitroensapdilledroge witte wijneigerookte zalmknoflookmelkolieolijfoliepeperpeterseliepreiroomtomaatuivisbouillonwaterwitte wijnwortelzalmfilet
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Macaroni met vis

Ingrediënten:
bleekselderij, courgette, demi creme fraiche, gerookte zalm, groene paprika, groene pesto, macaroni, olijfolie, peper, prei, tonijn uit blik, ui en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Waterzooi van vis

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroen, eidooier, forel, peper, prei, sjalot, slagroom, verse peterselie, visbouillontablet, visfond, winterwortel, zalmfilet en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Ragoût van vis

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui, vis, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
bouillon / vis
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Filippijnse vis

Ingrediënten:
broodkruim, cashewnoten, citroensap, kaas, knoflook, laurierpoeder, madeira, melk, nootmuskaat, peper, sherry, ui, vis en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
vis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Gemarineerde zalm

Ingrediënten:
balsamicoazijn, champignons, kervelblad, olijfolie, peper, sjalotjes, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hapjes
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

gepocheerde zalm

Ingrediënten:
citroensap, laurierblad, ui, witte wijn, wortel, zalm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Pitabroodjes met zalm

Ingrediënten:
chilipoeder, citroensap, gembersiroop, knoflook, koriander, mayonaise, olie, paprika, peper, pitabroodjes, prei, ui, vis, zalmfilet en zout

Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Portugese gebakken vis

Ingrediënten:
bananenblad, citroengras, galangal, gedroogde garnalenpasta, kemirienoten, limoenblaadjes, olie, rode peper, sesamolie, sojasaus, spaanse peperpoeder, suiker, ui, vis, water en zout

Keuken:
Portugees / Maleisisch
Soort:
vis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tagliatelle met vis en zeevruchten

Ingrediënten:
courgette, herbes de provence, knoflook, peper, peterselie, room, sjalot, tagliatelle, tomaat, vetstof, wortelen, zalmfilets, zeevruchtenmengeling en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag 1 notitie

Recept uit Koken voor elke dag:

Gebraiseerde zalm

Ingrediënten:
mierikswortel, peper, peterselie, room, sjalot, spek, tomaten, ui, vetstof, witte wijn, wortels, zalmmoten en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Gestoomde vis - pla neung

Ingrediënten:
bai ma-grood, bergamotblad, galanga, groene chilipeper, kha, knoflook, kratiem, limoensap, ma-kaam piag, nam pla, olie, prik chee fa, sjalot, tamarindesap, thaise vissaus, vis, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
stomen / vis
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Soep van gerookte zalm

Ingrediënten:
bloem, boter, dille, gerookte zalm, gerookte zalmforel, komkommer, peper, room, sjalot, visbouillon en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken vis op Thaise wijze

Ingrediënten:
blanke amandelen, gemberwortel, kabeljauw, koenjit, kokosmelk, plantaardige olie, reuzengarnaal, rode peper, rode poon, ui, versgemalen zwarte peper, vis en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vis
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:

Panaché de poissons - Vis varié

Ingrediënten:
beurre blanc, bleekselderij, boter, droge witte wijn, grietfilet, olie, peper, prei, sint-jacobsschelpen, tongfilet, ui, vis, visbouillon, wortel, zalmfilet, zeeduivelmoten en zout

Keuken:
Frans
Haal meer recepten op...