Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Stoofpot van vis
- Ingrediënten:
- aromaten, boter, groente, kruiden, visconsommé en vismoten
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, bloemkool, bonen, fruit, granen, groente, kaas, kikkererwten, knoflook, koolzaadolie, melk, noten, olijfolie, rijst, spinazie, tofu, vlees, water, yoghurt, zaden, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Recept van Miss Fromage:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: