Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Gebraden lamsschouder met rozemarijn
- Ingrediënten:
- bloem, bruine fond, extra vergine olijfolie, kruiden, kippenbouillon, lamsschouder, rozemarijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basilicum, bleekselderij, boter, ei, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, salie, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Picknick uit Kochen für zwei:
Recept uit Proef Puglia:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept uit Kochen für zwei:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Recept uit Crumbles en gratins: