581 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloembotercitroencitroensapcourgetteeiknoflookkruidenolieoreganopaprikapeperpeterseliesjalottomaatuiwaterwortelzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Butternut pompoen met tuinkruiden

Ingrediënten:
basilicum, flespompoen, dragon, groentebouillon, kervel, knoflook, munt, olijfolie, oregano, peterselie, rozemarijn, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Met tuinkruiden gemarineerde kaas

Ingrediënten:
citroenzest, feta, knoflook, mozzarella, olijfolie, ricotta salata, tijm, verse geitenkaas, verse kaas en verse tuinkruiden

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken gemengde groente met olijfolie

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bonenkruid, courgette, groene paprika, kervel, knoflook, majoraan, olijfolie, peterselie, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans / Provencaals
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Basisrecept uit Vegeterranean:

Yoghurt-kruidenssaus

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, room, rozemarijn, tijm en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Gebraden lamsbout met muntsaus

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, lamsbout, olijfolie, oregano, rozemarijn, suiker, tijm, verse muntblaadjes, wijnazijn en 
zout en peper

Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Recept uit Groot handboek koken:

Kruidenolie

Ingrediënten:
basilicum, olijfolie, rozemarijn, tijm en venkel

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / boter en olie
Haal meer recepten op...