Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bloemkool, citroensap, ei, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, tomaat, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: