162 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbotercourgettegembergroentekorianderkruidenlaurierolieolijfolieoreganopaprikapeperpeterselietijmtomaatuivleeswaterwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Recept uit Vegeterranean:

Panini

Ingrediënten:
bieslook, gist, kappers, knoflook, majoraan, manitoba-meel, oregano, pecorino, pijnboompitjes, pompoenpitten, rozemarijn, salie, tijm, tomatenpuree, walnoten, zongedroogde tomaat, zonnebloempitten en zwarte olijf

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Ravioli di coda di manzo - Ossenstaartravioli

Ingrediënten:
banaansjalot, eierpastadeeg, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, ossenstaart, parmezaanse kaas, rozemarijn, salie, tomatenpuree, varkensbuik, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Ragù di cervo - Hertenragu

Ingrediënten:
bleekselderij, hertengehakt, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, olijfolie, peper, rode wijn, rozemarijn, salie, tomatenpassata, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Ragù alla bolognese - Bolognesesaus

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, olijfolie, peper, rode wijn, rozemarijn, rundergehakt, salie, tomatenpassata, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen
Een recept uit Manuela Darling-Gansser en Simon Griffiths - Lente in Sicilië

Recept uit Lente in Sicilië:

timballo di natalia

Ingrediënten:
aubergines, boter, buffelmozarella, knoflook, laurier, olijfolie, pennette, rode ui, rozemarijn, salie, tomatenpuree, tomaten uit blik en zonnebloemolie

Keuken:
Siciliaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:

Jools' favoriete runderstoof

Ingrediënten:
aardappel, aardpeer, boter, citroen, groentebouillon, knoflook, muskaatpompoen, pastinaak, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, runderstooflappen, salie, tomatenpuree, ui en wortel

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Ragù de cinghiale - Wildzwijnragu

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, marinade voor wildzwijn, olijfolie, pepers, plantaardige olie, rozemarijn, salie, gezeefde tomaten, tomatenpuree, ui, wildzwijnschouder, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gigot ou épaule de pré-salé, farci - Gevulde lamsbout of lamsschouder

Ingrediënten:
droge witte wijn, farce aux herbes, farce aux olives, farce aux rognons, farce de porc, farce de porc 2, farce duxelles, farce mentonnaise, fond, knoflook, lamsbotten, laurier, olie, peper, peterselie, reuzel, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, salie, tijm, tomatenpuree, ui, winterwortel, witte bonen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Ragù di maiale - Varkenssaus

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, melk, olijfolie, peper, rode wijn, rozemarijn, salie, tomatenpassata, tomatenpuree, ui, varkensvlees, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Wild zwijn en varkensvlees met madeira en bacon

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, champignons, everzwijn, knoflook, kruidnagel, laurier, madeira, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, rode wijnazijn, rozemarijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, salie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Wild zwijn en varkensvlees met gemberwijn en perzik

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, champignons, everzwijn, gemberwijn, knoflook, kruidnagel, laurier, maïzena, olijfolie, peper, perzik uit blik, peterselie, rode wijnazijn, rozemarijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, salie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Wild zwijn en varkensvlees met pruimen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, champignons, everzwijn, ingemaakte walnoten, knoflook, kruidnagel, laurier, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, pruimen uit blik, rode wijnazijn, rozemarijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, salie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Gemarineerd wild zwijn en varkensvlees met Riojasaus

Ingrediënten:
blauwe bessen, bleekselderij, bloem, champignons, everzwijn, knoflook, kruidnagel, laurier, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, rode rioja, rode wijnazijn, rozemarijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, salie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Wild zwijn en varkensvlees met rum en sinaasappel

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, champignons, everzwijn, knoflook, kruidnagel, laurier, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, rode rioja, rode wijnazijn, rozemarijn, rum, runderbouillon, runderbouillonblokje, salie, sinaasappelsap, sinaasappelschil, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:

Ossenstaartsoep, heldere

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicumstelen, boter, droge sherry, eiwit, kalfsbotten, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, majoraan, ossenstaart, peterselie, peterseliewortel, pimentkorrels, prei, rozemarijn, runderbotten, salie, schenkelvlees, tijm, tomatenpuree, ui, witte peperkorrels, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Bijgerecht uit Jamie's Italie:

Italiaanse bonen

Ingrediënten:
aardappel, borlottibonen, cannellinibonen, knoflook, kruidenazijn, laurier, rozemarijn, salie, tijm, tomaat en zolfinibonen

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Recept uit The big green egg book:

gekonfijte en gegrilde kip met jus, groenten in gremolata en krokante polenta

Ingrediënten:
ansjovis, bleekselderij, bospeen, boter, broccoli, champignon, cherrytomaatjes, citroen, eendenvet, kaneelstokje, karkas van kip, kip, kippenvleugels, knoflook, laurier, maïsmeel, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, rode wijn, roomboter, rozemarijn, salie, sinaasappel, sperziebonen, steranijs, tijm, tomatenpuree, ui, water, winterpeen en zeezout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Pikante zeebrasem

Ingrediënten:
basilicum, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, salie, tomaat, zeebrasem en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kwartel met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, citroen, cognac, knoflook, kwartels, peper, rozemarijn, salie, tomaten, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:

Aspergekoppen met in de oven bereide lamsfilet, koteletjes en ravioli van niertjes, auberginekaviaar, aardappelrisotto en eigen jus met gerookte merg

Ingrediënten:
aspergepunten, auberginechips, auberginekaviaar, beignetbeslag, boter, gerookte merg, kervel, knoflook, lamsfilet, lamsjus, lamsnieren, lamsrack, madeira, melk, olijfolie, parmaham, peterselie-olijfoliepuree, ravioli met lamsnierragout, rozemarijn, salie, sjalot, tijm en tomaat

Haal meer recepten op...