Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, citroen, courgette, dressing, groente, honing, kikkererwten, knoflook, koriander, kruiden, munt, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, tahin, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Turquoise:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Honey & co:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pannenkoeken:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: