Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Farfalle in saffraansaus
- Ingrediënten:
- champignons, citroensap, eidooier, farfalle, margarine, peper, ricotta, saffraan, slagroom, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bakpoeder, bloem, boter, bouillon, citroen, crème fraîche, dragon, ei, eiwit, frituurolie, gaar vlees, kaneelstokje, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, suiker, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Noma:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / nagerecht uit Home made:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:
Recept van What's that smell:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / nagerecht uit Home made zomer:
Diner / nagerecht uit Spaans koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Recept uit Roger Van Damme desserts: