Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met komkommer
- Ingrediënten:
- citroensap, gevogelte, kipfilet, kippenbouillon, komkommer, olijfolie, peper, sjalot, verse munt en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, boter, bruine basterdsuiker, citroen, dille, ei, groente, knoflook, limoensap, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, sambal oelek, suiker, tomaat, ui, vruchtensap, water, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Amuse / diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Creative chef:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Vegan Genial:
Amuse / diner uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek: