Recept uit de snelle keuken:
Kalfslever met persillade
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfslever, knoflook, peterselie, sjalotjes, verse dragon, versgemalen zwarte peper, vlees en zeezout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, alcohol, augurk, azijn, bleekselderij, bloem, boter, fruit, kalfsvlees, knoflook, komkommer, kruidnagel, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, suiker, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier: