Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met gember
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, knoflook, maïzena, peper, sherry, sojasaus, suiker, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, biefstuk, brood, citroengras, citroensap, hamburgers, kaneel, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, maïzena, mayonaise, oestersaus, olie, peper, rijst, sesamolie, sojasaus, specerijen, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Avondmaal uit Noedels:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: