89 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebroccolichampignoncourgettegroentekaasolieolijfolieoreganopaprikapaprikapoederpeperpeterselietijmtomaatuivleeswaterwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kalkoen-cranberrychili met rode en groene paprika

Ingrediënten:
aardappel, bospaddestoelen, champignons, chilipoeder, gedroogde cranberry's, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, groene paprika, italiaanse kruiden, kalkoengehakt, knoflook, koriander, olie, rodebessengelei, rode chilipeper, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, tomatenpuree, ui en worcestershiresaus

Keuken:
Mexicaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Gevulde paprika

Ingrediënten:
30plus kaas, bouillonblokje, champignon, doperwten, knoflook, lente-ui, olijfolie, paprika, peper, provençaalse kruiden, quorn, tomatenpuree, zilvervliesrijst en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Risotto met paprika

Ingrediënten:
arboriorijst, bouillon, champignons, erwtjes, gemalen kaas, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, paprika's, tomaten, ui, vetstof, wortelen en zout

Soort:
risotto / pasta, rijst, granen en deegwaren / rijst
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Recept uit #watetenwevandaag:

Simpele tomaten saus

Ingrediënten:
boter, champignon, gehakt, knoflook, oregano, paprika, parmezaanse kaas, peper, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Soort:
vlees / saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:

Chili con carne

Ingrediënten:
bloem, bruine bonen, buffalo's, champignon, groene paprika, groentebouillon, knoflook, meelwormen, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, rode paprika, rode peper, rode ui, rode wijn, spekreepjes, tabasco, tomaat in blik, tomatenpuree en tortillachips

Soort:
insecten
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Chili con carne voor de grote honger

Ingrediënten:
bieflappen, bloem, boter, bouillon, bouillontablet, bruine bonen, cayennepeper, champignons, chorizoworst, crème fraîche, djinten, doperwtjes, kaas, groene paprika, groenten, half-om-halfgehakt, knoflook, komijnpoeder, olijfolie, oregano, paprikapoeder, rijst, rode paprika, rundergehakt, sla, knoflook, tomatenblokjes, tomatenpuree, tomatensaus, tortillachips, uien, vlees, water, witte bonen, wodka en zout

Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Kipfilet met ratatouille

Ingrediënten:
aardappel, allesbinder, aubergine, bouillonblokje, champignon, courgette, kipfilet, knoflook, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, rode paprika, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Kalfsvlees à la Mario

Ingrediënten:
basilicum, bloem, champignons, tomaat, kalfsschnitzels, knoflook, olijfolie, peterselie, rode paprika, ui, vlees en 
zout en peper

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Boeuf stroganoff

Ingrediënten:
champignon, crème fraîche, knoflook, mild paprikapoeder, olie, paprika, peper, rosbief, sjalot, tabasco, tomatenpuree en wodka

Keuken:
Russisch
Soort:
vlees
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Thaise geglaceerde groentespiezen

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, champignon, chilipeper, courgette, djeroek poeroetblaadjes, donkere sojasaus, gele paprika, knoflook, kokoscrème, limoen, mango, rijstazijn, rode paprika, rode thaise chilipeper, rode ui, sereh, tomatenpuree en zonnebloemolie

Keuken:
Thais
Soort:
barbecue/grill / vegetarisch / groente
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Salade van pijlinktvis - yam pla muk

Ingrediënten:
bai pak chee, champignon, citroengras, gemberwortel, groene paprika, kleefrijst, knoflook, komkommer, kratiem, kropsla, lente-ui, limoensap, maïzena, nam pla, nam prik gaeng ped, olie, peultjes, pijlinktvis, rode paprika, suiker, ta krai, thaise rode kerriepasta, thaise vissaus, tomaat, verse koriander, verse munt en witte wijn

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Lunch uit Eten met z'n allen:

In-elkaar-zet-salade

Ingrediënten:
augurk, azijn, champignons, courgette, croutons, gaar vlees, ei, kaas, knoflook, komkommer, mosterd, noten, olie, olijven, paprika, sla, tomaatjes, vis en zilveruitjes

Soort:
salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / vegetarisch
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Baskische kip

Ingrediënten:
cayennepeper, champignon, kip, knoflook, majoraan, olijfolie, oregano, paprikapoeder, peterselie, rode paprika, tijm, tomaat, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Goulashkroketten - Jonah Freud

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, ei, gelatine, knoflook, paneermeel, paprikapoeder, peper, rode paprika, runderbouillon, runderlappen, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Hongaarse kalfstongsaus

Ingrediënten:
bieslook, boter, bruine champignons, gekookte ham, gele paprika, gezouten kalfstong, jeneverbessen, kalfsjus, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, paprikapoeder edelsusz, peperkorrels, peterselie, rode paprika, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Hongaars
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Catalaanse pizza's - cocas

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bacon, bloem, butifarra, champignon, droge gist, groene paprika, knoflook, maïsgriesmeel, olijfolie, peper, pijnboompitten, polenta, rode paprika, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Catalaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / pizza / vis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Bonengoulash

Ingrediënten:
bruine bonen, champignons, knoflook, peper, rode paprika's, rode wijn, tomatenpuree, uien en vetstof

Soort:
groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Provençaalse saus

Ingrediënten:
champignon, gedroogde provencaalse kruiden, knoflook, olijfolie, paprika, rosé, tomaten, tomatenpuree en uien

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Minipizza's

Ingrediënten:
ansjovisfilets, artisjokbodems, bloem, champignons, chorizo, tomaat, gist, ham, knoflook, laurier, mozzarella, olijfolie, olijven, oregano, paprika, peper, pizzadeeg, roze garnalen, tonijn in blik, water en zout

Soort:
hapjes
Haal meer recepten op...