Recept uit Koken voor elke dag:
Kip met citroen
- Ingrediënten:
- citroenen, gemberpoeder, kip, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, laurier, olijfolie, saffraan, uien, zout, zwarte olijven en zwarte peper
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroengras, citroensap, citroenschil, fruit, gemberpoeder, grof zeezout, kaneel, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, munt, olie, paprikapoeder, peterselie, rode chilipeper, sjalot, sojasaus, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / avondmaal uit Kook met Jamie:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Amuse / diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Picknick / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: