Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Lamsbout en -haas
- Ingrediënten:
- lamsbout, lamshaas, peper, zonnebloemolie en zout
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroensap, dipsaus voor dumplings, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, korianderzaad, lamsvlees, olijfolie, peterselie, rundvlees, suiker, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken: