Recept uit NAJAT:
Gedroogd lamsvlees
- Ingrediënten:
- gemberpoeder, komijnzaad, korianderzaad, lamsfilet, lamsvet, olijfolie, peperkorrels, water en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- lamsvlees / conserven
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, citroensap, ei, gemalen komijn, gember, kaneel, kippenbouillon, knoflook, komijn, korianderzaad, lamsgehakt, munt, olijfolie, peterselie, specerijen, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Honey & co:
Picknick / lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering: