Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroensapcourgetteeiknoflooklaurierolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeterseliepreirode paprikasuikertijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Moussaka met spaanse peper

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, kaassaus, knoflook, olie, peterselie, rode spaanse peper, rundergehakt, tomatenpuree, tomatensaus, ui en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Gebraden duif en toast met gekonfijte sjalot

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, boerenbrood, boter, eendenvet, gevogeltefond, houtduiven, mosterdblad, peper, sherryazijn, sjalotten, tomaten, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Kalfsschotel met groenten

Ingrediënten:
bloem, bouillon, kalfslapjes, majoraan, olie, peper, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, venkelknol en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Italiaanse groenten

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, groene paprika, knoflook, maggi, olijfolie, oregano, peper, rode paprika, suiker, tomatenpuree, tomatensap, ui, wijnazijn, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Varkensreepjes met groenten

Ingrediënten:
cayennepeper, erwten, knoflook, koriander, olie, paprika, peper, rode wijn, rode wijnazijn, suiker, tomatenpuree, ui, varkensvlees en zout

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gebakken groente

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, gele paprika, kruimige aardappels, pruimtomaten, tomaten, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kipbroodje met groenten

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, courgette, gerookte ham, kippenbouillon, kippengehakt, peper, room, tomaten, uien, vetstof, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kwabaal met groenten

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, cayennepeper, cognac, knoflook, kwabaal, olijfolie, peper, peterselie, saffraan, sjalotjes, tomaten, uien, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gierstovenschotel met groenten

Ingrediënten:
basilicum, bonenkruid, champignons, courgette, gierst, mozzarella, olijfolie, peper, prinsessenbonen, rozemarijn, tijm, tomaten, ui, water en zout

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelkroketjes met groente

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroensap, ei, groente, kruimige aardappel, melk, olijfolie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Spirelli met groente-gehaktsaus

Ingrediënten:
cayennepeper, courgette, gehakt, gepelde paprikas uit blik, tomaat in blik, knoflook, olie, peper, sjalotjes, spaghettikruiden, spirelli, tomatenpuree, vetstof, wijn, wortelen en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:

Gebakken snapper met groente

Ingrediënten:
olijfolie, peper, peterselie, selderijstelen, snapper, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortels en zout

Keuken:
Grieks
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

koolvis met gemengde groenten

Ingrediënten:
aardappelmeel, asperge, citroenijs, citroensap, doperwtjes, koolvis, laurierblad, peperkorrel, room, tomaat, ui, verse dille, verse peterselie, wijnazijn, worteltjes en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Haal meer recepten op...