Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, eidooier, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, room, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Ons bakboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz: