Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Gehaktballetjes in ei-citroensaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, ei, kalfsgehakt, lamsgehakt, paneermeel, peper, verse dille, vleesbouillon en zout
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, boter, bouillon, citroensap, eidooier, eiwit, kaneel, knoflook, lamsgehakt, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, peterselie, suiker, ui, vlees, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Turks kookboek:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: