Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Varkensvlees met kastanjes - porc aux châtaignes
- Ingrediënten:
- boter, kastanje, knoflook, olie, peper, suiker, varkensfilet, water, witte vermout en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bieslook, bleekselderij, bloem, ciderazijn, citroen, citroensap, kippenbouillon, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, salie, sjalot, suiker, tijm, ui, vlees, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Basisrecept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Talk Nomz To Me:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit The big green egg book: