Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Haricots rouges - Rode bonen met spek
- Ingrediënten:
- bloem, boter, doorregen spek, olie, peper, rode bonen, rode wijn en water
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / peulvruchten / varkensvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroen, droge witte wijn, ei, eidooier, gerookt spek, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, vlees, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek: