Recept uit Koude keuken:
Rosbief-sandwich
- Ingrediënten:
- augurk, ei, gemberpoeder, komkommer, olie, paprikapoeder, peper, rode paprika uit pot, rosbief, witbrood en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, brood, citroensap, knoflook, mager rundvlees, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, rundvlees, specerijen, suiker, tijm, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koude keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Yo Kids:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: