Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Courgettesalade met basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, citroensap, jonge courgette, olijfolie, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- salade / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, knoflook, mozzarella, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Buffet / bijgerecht uit Veg!:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit Het spirelli kookboek:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Smaakbijbel:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel: