Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Vijgentaartjes met basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, bloem, boter, citroen, eidooier, mascarpone, parmaham, peper, vijgen en zout
- Soort:
- feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, boter, citroen, citroensap, courgette, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, laurier, melk, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, slagroom, tijm, tomaat, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Basisrecept uit Nachtbrood:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: