Recept uit A little bite of Beddington:
Zuurkool-vleesvulling voor pirogi
- Ingrediënten:
- dille, ei, karwijzaad, roomboter, rundergehakt, ui, zout, zuurkool en zwarte peper
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, citroensap, dille, eidooier, groente, knoflook, melk, olijfolie, peterselie, specerijen, spinazie, tijm, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zuur:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee: