Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, spinazie, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / nagerecht uit Nopi:
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt / brunch / diner / voorgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:
Lunch uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken: