Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, spinazie, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Nopi:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Diner / nagerecht uit Lima - het kookboek:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koude keuken:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit De kunst van het koken: