Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Verse aspergesoep - fresh aspargus soup
- Ingrediënten:
- asperge, bloem, boter, kippenbouillon, slagroom, witte peper en zout
- Keuken:
- Amerikaans
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, eiwit, kerriepoeder, kip, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peterselie, room, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Snack of tussendoortje uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: