48 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbalsamicoazijnbasilicumbleekselderijbloembotercitroensapgroentebouillonknoflookknolselderijkruidenlauriermosterdolieolijfolieoreganopeterseliepreirozemarijntomaattomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, tomaat, room, sjalot, suiker, rozemarijn, tijm, tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:

Gekookt hammetje met mosterd-honingkorst

Ingrediënten:
bleekselderij, honing, jeneverbes, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, mosterd, peper, puntham, tijm, ui, winterpeen en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gegrilde inktvis

Ingrediënten:
grof zout, honing, inktvis, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlierbloesem, vlierbloesemazijn, wortel en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Bijgerecht uit Thuis in de keuken:

OP DE PLAAT

Ingrediënten:
aardappels, aardperen, appels, bietjes, blauwschimmelkaas, bloemkool, honing, kaas, klokhuis, knoflook, knolselderij, korianderzaad, kruiden, olijfolie, pastinaken, peper, peren, peterseliewortel, pompoen, rood pepertje, rozemarijn, spruitjes, tijm, ui, wortels en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Sperziebonensla

Ingrediënten:
citroensap, honing, knoflook, olie, peper, rode paprika, sjalot, sperziebonen, tijm, ui, witte wijnazijn en zout

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:

Rundersukade met drop

Ingrediënten:
balsamicoazijn, honing, knoflook, laurierblad, olie, peperkorrels, peterseliewortel, rundersukade, tijm, ui, wortel, zoete dropsiroop en zoethoutstout

Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Peterselie-kruidensalade

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, dragon, honing, lente-ui, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Winterse tomatensoep met groenten

Ingrediënten:
gedroogde tomaat, groentebouillon, groenten, honing, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui, tijm, tomaat uit blik, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
stoofgerecht / vegan / vegetarisch
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Konijn op z’n Belgisch

Ingrediënten:
bruin bier, duinkonijn, gevogeltebouillon, honing, jeneverbes, laurier, paarswitte pruim, peper, rode pruim, rode wijnazijn, roomboter, rozemarijn, sjalot, tijm, zonnebloemolie en zout

Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Recept uit Wild:

Bruine saus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, bruine roux, bruine suiker, citroensap, gevogelteglace, honing, mosterd, peper, rode wijn, sjalot, tijm, water, wijnazijn, wildglace en zout

Soort:
saus/dressing/jus / wild
Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:

Bonte paprikasalade

Ingrediënten:
gele paprika, groene paprika, grove mosterd, honing, kruidenazijn, olijfolie, paarse paprika, peper, peterselie, rode paprika, sjalot, tijm, witte paprika en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch / spread
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Pita's met kalkoenvulling

Ingrediënten:
avocado, cayennepeper, citroen, dijonmosterd, groene paprika, honing, kalkoenborst, knoflook, limoen, limoensap, magere yoghurt, oregano, paprikapoeder, rodewijnazijn, saffloerolie, sla, tabasco, tijm, tomaat, ui, venkelzaad, verse koriander, volkoren pitabroodjes, witte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
brood en broodgerecht / gevogelte
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kip met sinaasappel en ui

Ingrediënten:
bloem, citroensap, droge witte wijn, honing, kip, saffloerolie, sinaasappelsap, sinaasappelschil, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Lamsbout met kwarteleieren

Ingrediënten:
aardappel, gemalen komijn, gemberpoeder, honing, knoflook, kwarteleieren, lamsbout, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, prei, rietsuiker, rozijnen, salie, sinaasappel, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Saus voor zwijn

Ingrediënten:
azijn, dillezaad, garum, korianderzaad, honing, karwij, lavas, mosterd, olie, oregano, peper, selderijzaad, tijm en ui

Keuken:
Romeins
Soort:
saus
Haal meer recepten op...