Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Eidooierpasta met boter, salie en witte truffel
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eidooier, parmezaanse kaas, salie, vleesbouillon, witte peper, witte truffel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, bieslook, bleekselderij, bloem, champignon, eekhoorntjesbrood, ei, gehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, ricotta, room, spinazie, truffel, ui, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: