Recept uit Margriet kookboek:
Venkel, roergebakken met kalfslever
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, kalfslever, maïzena, marsala, olijfolie, peper, sinaasappel, sinaasappelrasp, sjalot, venkelgroen, venkelknol, water en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, alcohol, bleekselderij, boter, bouillon, citroen, citroensap, gember, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, pasta, prei, sjalot, specerijen, suiker, tomaat, vlees, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Yo Kids:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten: