Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, bloem, citroensap, ei, ganzenvet, gehakt, groente, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit El Bulli:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Minimania:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: