Recept uit Gemüse! :
Fettucine met zalm en prei
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, fettucine, peper, prei, room, sjalot, visfond, water, witte wijn, zalmfilet en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, groente, knoflook, laurier, lente-ui, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, room, selderij, sjalot, suiker, tijm, ui, waterkers, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Noma:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Koken voor elke dag: