Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Slasaus met eieren
- Ingrediënten:
- azijn, citroensap, ei, knoflook, mosterdpoeder, olie, peper, sjalot, suiker en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, bruine basterdsuiker, citroensap, eidooier, gember, kaneel, knoflook, komkommer, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, plantaardige olie, rundergehakt, tomaat, ui, vet, water, witte peper, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Bijgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Basisrecept uit Cocina Nueva:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit The big green egg book:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Ontbijt / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / buffet / bijgerecht / lunchgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Recept uit Melk & dadels: