Recept uit Eten in Italie:
Sint-jakobsschelpen met boter en citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, peper, peterselie, sint-jakobsschelp, visbouillon en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, groentebouillon, knoflook, laurier, melk, munt, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, sjalot, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Picknick / diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit 52 Soepen:
Lunch / bijgerecht uit Jeruzalem:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo: