Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Gepocheerd rundvlees - boeuf`à la ficelle
- Ingrediënten:
- cornichons, grof zout, haasbiefstuk, kogelbiefstuk, lendebiefstuk, mosterd, peper, runderbouillon en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, fond, knoflook, laurier, laurierblad, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, rode wijn, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, vleesbouillon, water, witte peper, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: