111 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroensapgroenteknoflookkruidenmelkolieolijfolieparmezaanse kaaspeterseliespecerijensuikertijmtomaatuivetvleeswaterwortelzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg! 2 notities

Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Filotaart met courgette en rijst

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, cheddar, courgette, dille, ei, filodeeg, groente, harde geitenkaas, olijfolie, rode ui, witte langkorrelrijst, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg

Recept van Simone's Kitchen:

Courgette-zoete aardappel burgers

Ingrediënten:
amandelmeel, avocado, chilipoeder, courgette, eieren, gedroogde kruiden, gehakt, kokosolie, kurkuma, mangoazijn, mayonaise, peper, tomaatjes, veldsla, venkel, zoete aardappel en zout

Een recept uit Food4Eyes.com - Amuses & Appetizers - FunFood

Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Amuses & Appetizers - FunFood:

Gevulde courgettes

Ingrediënten:
boter, broodkruim, courgette, ei, kalfsgehakt, olijfolie, oregano, parmaham, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tomaat, tomatenpuree en zout

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Moussaka

Ingrediënten:
aardappelen, aubergine, bloem, courgette, eieren, gemalen kaas, groentebouillon, kaneel, knoflook, lamsgehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, peper, tomatenpuree, uien, vetstof en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Gevulde tomaten en courgettes - petits farcis

Ingrediënten:
broodkruim, courgette, ei, knoflook, mager lamsvlees, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, provençaalse kruiden, tomaat, ui, worstvlees en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Gevulde omelet

Ingrediënten:
aubergine, boter, courgette, ei, melk, olie, peper, provençaalse kruiden, rode paprika, tomaat en zout

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Stokbrood met ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, ei, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode paprika, stokbrood, suiker, tijm, tomaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:

Courgettepannekoekjes

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, boter, courgette, ei, knoflook, melk, olie, oregano, paprika, peper, sla, tomaat, venkel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...