Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Sjalot gestoofd in boter
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, groentebouillon, peterselie, sjalot, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Bijgerecht uit Plenty more:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / snack of tussendoortje uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / bijgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:
Snack of tussendoortje uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Spis:
Bijgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Recept uit L'Art de la table: