Bijgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lamsgehaktvulling met pijnboompitten
- Ingrediënten:
- citroensap, extra vergine olijfolie, gemalen kaneel, gemalen piment, knoflook, mager lamsgehakt, pijnboompitten, ui, zout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gemalen kaneel, kippenbouillon, knoflook, krenten, lamsgehakt, munt, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, piment, plantaardige olie, rode ui, rundergehakt, suiker, ui, water, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit De Joodse keuken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home made:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lunch / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia: