Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Auberginebrugnets met room en rauwe ham
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergines, bladpeterselie, bloem, ei, melk, olie, olijfolie, peper, rauwe ham, room en zout
- Soort:
- feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, boter, cognac, dragon, droge witte wijn, ei, fond, gekookte ham, gist, kalfsgehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peterselie, runderbouillon, slagroom, spek, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Oh my foodness:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: