Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Gebonden tomatensoep met room
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, foelie, laurierblad, peper, peperkorrels, peterselie, room, soeptomaten, tijm, ui en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bouillon, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, eiwit, kip, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peterselie, prei, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Betty's Kitchen: