Recept uit Junges Gemüse:
Prei
- Ingrediënten:
- boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groentevulling / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, groente, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk: