Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Gebraden lamsschouder met rozemarijn
- Ingrediënten:
- bloem, bruine fond, extra vergine olijfolie, kruiden, kippenbouillon, lamsschouder, rozemarijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, rode wijn, salie, slagroom, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: