Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Gebraden lamsschouder met rozemarijn
- Ingrediënten:
- bloem, bruine fond, extra vergine olijfolie, kruiden, kippenbouillon, lamsschouder, rozemarijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, knoflook, kruiden, laurier, olie, pancetta, parmezaanse kaas, peterselie, prei, rode ui, salie, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De pastabijbel: