55 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbleekselderijbloembotercitroeneidooiergroenteknoflookkruidenmelkolijfoliepaprikapeterseliesuikertomaatuiwaterwitte peperwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Eieren benedict met hollandaise

Ingrediënten:
bieslook, boter, brioche, citroen, eidooier, eieren, azijn, geklaarde boter, knoflook, water, mosterd, paprikapoeder, ham, vruchtensap, spinazie, witte peper en zout

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / voorgerecht uit Turquoise:

Kippensoep met vermicelli, ei en citoen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, eidooier, groene chilipeper, kipfilet, kippenbouillon, olijfolie, pikant paprikapoeder, rode ui, vermicelli en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Gerookte-vissalade

Ingrediënten:
citroensap, doperwten, ei, gerookte heilbot, gerookte tarbot, kappertjes, paprikapoeder, peper, rode paprika uit pot, tuinkers, tuinkruiden, waterkers, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:

Kalfsvlees in tonijnsaus - vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, eidooier, extra vergine olijfolie, kalfsvlees, kappertjes, knoflook, laurierblad, paprikapoeder, peper, tonijn in olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Kardinaalspasteitjes

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bladerdeegpasteitjes, boter, citroensap, ei, groene paprika, olijven, paprikapoeder, peper, tonijn uit blik, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gevulde varkenslende

Ingrediënten:
amandelschaafsel, broodkruim, citroensap, eidooier, gedroogde vijgen, groene olijven, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, ui, varkenslende, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Gyros

Ingrediënten:
bindsla, citroensap, eiwit, gemalen koriander, knoflook, lamsbout, oregano, paprikapoeder, pitabroodjes, rosbief, saffloerolie, tomaten, tzatziki, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:

Oesters à la Bienville - oysters bienville

Ingrediënten:
boter, broodkruim, cayennepeper, champignon, citroensap, eidooier, garnalen, grof zout, lente ui, oester, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, witte wijn, zout en zure room

Keuken:
Creools / Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Najats recept voor gehaktballetjes

Ingrediënten:
aubergines, citroensap, ei, gele ui, gemalen komijn, gemalen koriander, gerookt paprikapoeder, harissa, honing, ingelegde citroen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode ui, rundergehakt, sinaasappelsap, sukade, sumak, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Lunch / bijgerecht uit #watetenwevandaag:

Maaltijdsalade tricolore

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, ei, feta, fusilli tricolore, olijfolie, olijven, paprika, peper, rode pesto, salami en zout

Soort:
salade / vlees / pasta/noodles
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Brussels lof voor snobs

Ingrediënten:
azijn, citroensap, ei, emmentaler, mosterd, olie, paprikapoeder, saliepoeder, suiker, witlof, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Vis-tomatenzult

Ingrediënten:
baarsfilet, citroensap, doperwten uit blik, dragon, ei, italiaanse slasaus, laurier, paprikapoeder, peperkorrels, selderijzout, tomatensap, ui, water, witte gelatine, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
azijn / vis
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Recept uit Turks kookboek:

Dügün çorbasi - Bruiloftsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroensap, eidooier, kaneel, mager lamsvlees, mager schapenvlees, mergpijpjes, olie, paprikapoeder, ui, wortel en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Kippenpastei

Ingrediënten:
citroensap, ei, ham, kippenlevers, knoflook, ontbijtspek, paprikapoeder, peper, peterselie, port, spek, tijm, uien, varkensspiering en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Harira Souiria

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, kikkererwten, lamslappen, linzen, paprikapoeder, peper, rijst, saffraan, tomaat, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...