Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Slasaus met eieren
- Ingrediënten:
- azijn, citroensap, ei, knoflook, mosterdpoeder, olie, peper, sjalot, suiker en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, appelazijn, bloem, boter, cayennepeper, dijonmosterd, dressing, eidooier, fijne kristalsuiker, gember, groente, knoflook, komkommer, limoensap, maïszetmeel, olijfolie, sjalot, water, witte peper, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Basisrecept uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Spice Wise:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: